Om Pontus Olssons Måleri

Om Pontus Olssons Måleri

Vi är ett gediget måleriföretag med stort fokus på noggrannhet, hög kvalitet och kundnöjdhet. Våra målare i Vansbro, Sälen och Malung behandlar varje måleriprojekt med största omsorg.

Om du har ett måleriprojekt i Västerdalarna, vare sig det är stort eller litet, och vill ha hjälp från målare med gedigen erfarenhet och yrkeskunnighet, finns Pontus Olssons Måleri här för dig. Vi sätter alltid dig som kund i första rummet och ser till att alla jobb vi utför sker med en hög nivå av professionalism

Våtrumsmålning och Microcement

Med korrekta utbildningar och certifikat, har vi möjlighet att bistå dig med arbeten i våtrum. Våra målare i Malung kan också ge ditt badrum ett enkelt och kostnadseffektivt lyft med spackling av microcement som vi köper in från Designcement. Självklart kan du även använda ROT-avdrag när du anlitar oss.

När du vill ha kvalitet - kontakta oss på Pontus Olssons Måleri som har målare i Malung, Sälen och Vansbro. Vi kan hjälpa dig med en mängd olika tjänster och bistår dig med kostnadsfri rådgivning för ditt måleriprojekt.

Ta hjälp av oss på Pontus Olssons Måleri!

Är du ute efter högkvalitativa målaritjänster? Våra målare i Malung erbjuder gratis platsbesök där vi ser över ditt måleriprojekt och ger dig ett prisförslag. Fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig inom kort!

Ta hjälp av oss på Pontus Olssons Måleri!

Boka platsbesök