Välja tapet - tips från erfaren målare i Vansbro

Våra erfarna medarbetare ger dig sina bästa tips på hur du väljer rätt tapet till din bostad. Här kan du läsa allt du behöver veta när du letar tapet för att slutresultatet ska överträffa dina förväntningar och öka trivseln i din bostad!

Många tycker att det är svårt att välja tapet. Ska du välja ett säkert kort, något som är trendigt eller ska du våga välja den där färgglada, stormönstrade tapeten som du verkligen fastnade för? Att tapetsera om är ett enkelt, roligt och prisvärt sätt att göra en förändring på. Nya tapeter kan göra att ditt hem upplevs som mer välkomnande och ge det en helt ny känsla och stil. Det finns en uppsjö av tapeter att välja mellan – så det finns garanterat en tapet som gör ditt rum rättvisa och som lyfter fram detaljer och möbler på rätt sätt. Våra målare i Vansbro har lång erfarenhet inom tapetsering och ger dig sina bästa råd när det är dags att välja tapet!
 

Våra målare i Vansbro ger sina bästa tips när du ska välja tapet

  • Beställ tapetprov

Att beställa ett tapetprov är ett utmärkt sätt att få en bättre bild av hur en tapet faktiskt skulle göra sig i ditt hem. Idag finns ofta möjligheten att beställa hem tapetprover direkt från olika tapettillverkare. När du fått hem ditt prov är vår rekommendation att du låter i sitta på väggen för att se hur den upplevs ihop med den övriga inredningen.

  • Utgå från din personliga smak

Gå inte på trender utan välj något du tycker om och låt magkänslan göra första urvalet. Tänk därefter igenom om den tapet du fastnat för passar rummet som ska tapetseras när det kommer till exempelvis färgval, mönster och hur tapeten skulle gå ihop med övrig inredning.

  • Satsa på enhetliga kulörer

För att ditt hem ska få en enhetlig känsla kan det vara bra att välja färgtoner som går ihop med de andra rummen i ditt hem. På så sätt skapas en röd tråd i din bostad som ger hemmet harmoni.

  • Rätt tapet för rätt rum

Varje rum en bostad har en egen stämning och en egen funktion - i sovrummet kommer man till ro och i köket och vardagsrummet umgås man, och så vidare. Därför varierar det vilken tapet som gör sig bäst i vilket rum – något som är bra att vara medveten om när du gör ditt val.

  • Våga!

Sist men inte minst – våga välj den tapet som faller just dig i smaken. Det blir oftast bäst så!
 

Våra målare i Vansbro guidar dig i ditt val av tapet

Behöver du tips och råd kring ditt val av tapet? Våra skickliga målare i Vansbro finns till hands för att bolla idéer och hjälpa dig att välja rätt. Med din smak och dina önskemål i fokus ser vi till att du får en snygg tapet som ökar trivseln och ger rätt intryck i din bostad. När du väljer oss för att utföra din tapetsering kan du känna dig trygg med att du får ett väl utfört arbete till en konkurrenskraftigt pris. Våra målare i Malung har utfört en mängd tapetseringar i allt från Sälen till Vansbro och har fått många goda omdömen vi är mycket stolta över. Vill du veta mer om våra tjänster? Klicka här: Våra tjänster.

Utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss som målare i Vansbro

När du anlitar våra målare i Malung har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden för tapetseringen. Läs mer om ROT-avdrag på skatteverkets hemsida.

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med tapetsering. Vi är alltid redo att ta oss an nya projekt!