Inom- & utomhusmålning

Inom- & utomhusmålning

Behöver du måla om huset eller är det dags att måla om köket och badrummet? Då kan du anlita våra målare i Malung som har stor kunskap om inomhusmålning och utomhusmålning. Många tycker det är roligt att måla själva men få tänker på att målningen bara är en liten del av projektet då 70 % av arbetet består av ett krävande grundarbete som fordrar stor noggrannhet. Om förarbetet inte utförs ordentligt kan det påverka både utseendet men också målningens livslängd. Du kan kontakta oss om du vill få professionell hjälp med att måla inom- eller utomhus.

 

Våra målare i Malung hjälper dig med din utomhusmålning

Är det dags att måla om huset är det alltid tryggt att kunna anlita en målare i Malung, Vansbro eller Säter som kan utföra det tidskrävande arbetet. Att underhålla husets fasad är viktigt för att fasaden ska ha bra skydd mot väder och vind men också en lång livslängd. Därför är förarbetet mycket viktigt så att eventuella sprickor i träfasaden, röta eller algangrepp kan åtgärdas först innan målningen slutligen kan utföras. Vi kan också hjälpa dig med att måla dina fönster i samband med att du målar om huset.


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Pontus Olssons Måleri!

Är du ute efter högkvalitativa målaritjänster? Våra målare i Malung erbjuder gratis platsbesök där vi ser över ditt måleriprojekt och ger dig ett prisförslag. Fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig inom kort!