Spackling

Spackling

När du ska måla om, tapetsera, sätta väggväv, kakla badrummet eller sätta badrumsmatta är det viktigt att det finns en jämn, slät och torr yta som underlag. Att spackla igen hål och små ojämnheter är ingen större konst dock krävs det kunskap och erfarenhet då större ytor ska spacklas som exempelvis badrumsväggar eller tak. Våra målare i Sälen är specialister på spackling och kan hjälpa dig att skapa perfekta ytor som sedan kan målas, tapetseras eller kaklas. Om du vill få hjälp med spackling kan du kontakta oss.

 

Anlita P. Olssons Måleri för spackling av badrum

Behöver du spackla dina badrumsväggar eller vill du lägga Microcement på ditt gamla kakel kan du anlita oss som har duktiga målare i Malung och Vansbro. Våra målare i Malung innehar våtrumscertifieringar vilket betyder att arbetet utförs korrekt med rätt material och enligt gällande branschregler. När du vill förändra utseendet i ditt badrum med hjälp av Microcement kan vi erbjuda dig ett stort utbud att välja mellan genom vår samarbetspartner Design-Cement. Du kan boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera ditt badrum och lämna en offert för din spackling i våtrumsutrymmen. Detta gör du enklast genom att fylla i en offertförfrågan.

Ta hjälp av oss på Pontus Olssons Måleri!

Är du ute efter högkvalitativa målaritjänster? Våra målare i Malung erbjuder gratis platsbesök där vi ser över ditt måleriprojekt och ger dig ett prisförslag. Fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig inom kort!