Tapetsering

Tapetsering

Vill du få en ny rumsmiljö? Att byta tapeter en bra start för att skapa ett rum med en ny atmosfär som bidrar till större hemtrivsel. Du har möjlighet att välja bland ett stort utbud av färger, motiv och mönster vilket gör att du kan få exakt det utseende som du drömmer om. För att skapa en unik rumsmiljö med en vägg som exempelvis matchar dina möbler kan du sätta upp en fondvägg. En fondvägg är en vägg som man tapetserar i en annan tapet än de övriga tre väggarna i rummet för att skapa ett större djup. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din tapetsering.

 

Anlita oss för din tapetsering i Malung

Även om det går att tapetsera själv så är det ett tidskrävande arbete som också kräver en stor noggrannhet, både i samband med grundarbetet men också då tapeterna ska sättas upp. Våra målare i Malung, Sälen och Vansbro är proffs på tapetsering och kan hjälpa dig med alla typer av måleritjänster, både inomhus och utomhus. 


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Pontus Olssons Måleri!

Är du ute efter högkvalitativa målaritjänster? Våra målare i Malung erbjuder gratis platsbesök där vi ser över ditt måleriprojekt och ger dig ett prisförslag. Fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi till dig inom kort!